1. Dominique Vandermeersch

'Samen' leven, zorgen voor elkaar én genieten - Pinksterbloemstraat

Met een gerust hart (blijven) wonen, wandelen en fietsen in Melle

Als ouder en grootouder weet ik het wel zeker: een gemeente waar kinderen en kleinkinderen alle mogelijkheden vinden om zich te ontplooien, zich kunnen uitleven en waar ze veilig te voet of met de fiets naar de school, de jeugdbeweging, bib of winkel kunnen, is een gemeente waar het goed is om te wonen.

Ook zorg voor elkaar is vanzelfsprekend! Jong en oud ontmoeten elkaar in de straat, de buurt of op een gemeentelijke activiteit, voelen en merken wat leeft in onze gemeente, helpen elkaar waar nodig. Werkend in de zorgsector besef ik dat ruime ondersteuning, dicht bij huis, broodnodig is en blijft.

Als kleine gemeente dienen we onze bijdrage te leveren om de klimaatverandering ernstig aan te pakken. Welvaart en welzijn garanderen voor de huidige én toekomstige generaties staat voorop. Beleidsmakers dienen een voortrekkersrol op te nemen om samen met elke Mellenaar, elke burger, de CO2-uitstoot terug te dringen. 

Met z’n allen bouwen we verder aan deze aangename, bruisende en toch rustige gemeente, omringd door ontspannend groen, waar het gezond wonen is. Voor zo’n gemeente wil ik me samen met jullie inzetten, zorgen we samen voor eenvoudig geluk waar we tenslotte allemaal van genieten.

 

Getrouwd met Mieke.

Vader van Jasper & Sarah, Janne & Bert, Jasmien.

Vava van Wannes, Loes, Floor, Simon, Fien en Riet