3. Tijl De Witte

Melle kan nog beter - Vogelstraat

't Is goed leven in Melle ... maar ik ben overtuigd dat het nog beter kan!

Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder Melle in een boeiend en bloeiend Oost-Vlaanderen!

Wie droomt er niet van leefbare wijken met schone lucht, propere straten met vlot en vooral veilig verkeer, parken en pleintjes om te spelen in het groen ...

Kortom een gemeente waar het fijn is om te leven, waar je vanalles kan beleven, een gemeente die je mee kan besturen en waar we samen werken aan de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

Ik wil werken maken van die droom, in de gemeente én de provincie!

De provincie kan Melle ondersteunen door bv. het klimaatactieplan te helpen concretiseren, door het organiseren van groepsaankopen voor groene stroom of het creëren van economische meerwaarde op duurzaam ingerichte bedrijventerreinen.

De belangrijkste bevoegdheid van de provincie is ruimtelijke ordening. Ik wil dat de open ruimte in Oost-Vlaanderen - én in Melle – zoveel mogelijk behouden blijft en dat de ingenomen ruimte efficiënt wordt ingericht zodat onze levenskwaliteit toeneemt.

De provincie moet haar rol opnemen op vlak van mobiliteit: de versnelde aanleg en aansluitingen van bovenlokale fietsroutes en fietssnelwegen stimuleren duurzaam woon-werkverkeer.

 

Echtgenoot van Jakoba

Vader van Jasper, Liselot en Wannes